Само преди няколко дни София Лорен отпразнува своя 89-ти рожден ден.

...
Само преди няколко дни София Лорен отпразнува своя 89-ти рожден ден.
Коментари Харесай

София Лорен претърпя операция

Само преди няколко дни София Лорен отпразнува своя 89-ти рожден ден. Празненствата на легендата на италианското кино обаче са били леко помрачени от един случай.

От The Hollywood Reporter разбираме, че актрисата е претърпяла незабавна интервенция поради няколко фрактури, една от които на бедрената кост. Те са вследствие на неприятно рухване на Лорен в банята в дома й в Швейцария.

Източник, непосредствен до София Лорен, твърди, че лекарите са оптимисти за възобновяване на актрисата, като за нея в този момент следва рехабилитация. Синовете й Карло и Едоардо са до нея в болничното заведение.

Новината за здравословните проблеми на Лорен идва единствено няколко дни преди тя да отвори ресторант в италианския град Бари, носещ нейното име. Актрисата трябваше да бъде удостоена и с почетно поданство от града, само че тази гала ще бъде отсрочена, също както и всичките й, задължения в близко бъдеще.

Последното обществено появяване на 89-годишната София Лорен бе на стилното шоу на Armani, извършено във Венеция на 2 септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР